.

United så ud til en behagelig sejr, men Eric Bailly, som kun var en halvtidsindskifter, gav et straffespark inden for to minutter efter genstart, som Josh King scorede mod sin tidligere klub. Bournemouth havde bolden i nettet igen inden for få minutter, men Arnaut Danjumas angreb blev udelukket på grund af offside.

Spillet svingede tilbage i Manchester Uniteds favør efter 54 minutter, da Greenwood tilføjede sin anden, en sødmefuld afslutning med sin svagere højre fod denne gang. Bruno Fernandes var kampens mest imponerende spiller igennem og den portugisiske play-maker gjorde det til fem på timemærket med et funklende frispark.

barcelona udebanetrøje

Tempoet faldt en anelse i de sidste 30 minutter, men United forblev i kontrol med et par næsten misser og nogle gode målmænd fra Ramsdale, der holdt scoringslinjen respektabel. Endnu en god sejr til United, der ser ud til at samle fart under Solskjær.Tidligere fodboldspillere med demens opfordres til at donere deres hjerner til Glasgow Brain Injury Research Group af familierne til Bill Gates og afdøde Nobby Stiles.

JeanetteE maglia spinazzola italia LaurelTra

Mayraxuhn manchester city tøj TresaHebe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *